Nieuwe sponsoren demogroepen Agilitas! 

 

Vorige week is het nieuwe dansseizoen gestart bij Agilitas. Ook de demogroepen hebben het eerste stuk van de nieuwe dans al aangeleerd. 

 

De allerjongste demogroep, ook wel de talentgroep genoemd, kreeg van bouwbedrijf Heinen een mooi trainingsvest en van bouwbedrijf Duijst een mooie sportlegging! De meiden werken aan een themadans over de brandweer! 

 

De demogroep van 7 t/m 10 jaar kreeg van onderhoudsbedrijf Huijgen een mooi trainingsvest. Dit vest zal vooral gedragen worden tijdens de lessen en de dansshows. De meiden zijn op dit moment bezig met hun nieuwe videoclip op het liedje ‘Reis mee’. 

 

De demogroep van 10 t/m 12 jaar kreeg van de Gooische Kaaskoerier een mooi trainingsvest. De meiden dragen het vest al veel en zullen deze ook tijdens de shows gaan dragen.

 

De demogroep van 11 t/m 14 jaar kreeg van installatiebedrijf Ter Beek een mooi trainingsvest. Deze groep zal veel shows gaan geven dit seizoen. Ze oefenen aan een dans waarin alle meiden veel te laat zijn. 

 

De demogroep van 15 jaar en ouder kreeg van Gerard Hop (technische ondersteuning) een mooi trainingsvest. Deze groep werkt aan een themadans die voorlopig nog even geheim blijft ;) 

 

Agilitas biedt ook danslessen aan voor recreanten. Wil je ook op dansles bij Agilitas?! Kijk op www.agilitas.nl voor ons vernieuwde lesrooster en kom snel een gratis proefles meedoen! 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now