Groepslessen

Agilitas biedt onderstaande groepslessen aan:

- Bodymix 

- Yogalates 

- Yoga

- Pilates

- Zumba

- Old school aerobics

- Gladiatorworkout

Bodymix

Bodymix is een les op muziek waarbij een mix van alle oefeningen wordt aangeboden. Cardio, krachttraining, spierversterkende- en strecht oefeningen. Bij Bodymix ontdek je spieren waar je het bestaan niet van wist! Haalbaar voor iedereen.

Yogalates

Yogalates kun je omschrijven als een dynamische les waarin elementen uit de Yoga en Pilates komen. De aandacht gaat hierbij uit naar kracht en flexibiliteit, maar ook aan ademhaling en ontspanning wordt gewerkt. Dit alles op de flow van mooie passende muziek.

 

Zumba

Zumba is een swingende les waarbij je ongemerkt veel calorieën verbrand. We leren choreo's aan die vaker terugkomen. Deze les is voor elke leeftijd toegankelijk! Kom snel een keer meedoen op dinsdag om 20.00 uur. De eerste les is altijd gratis! 

Meer informatie van trainster Noëlle Brugmann


Hallo lieve mensen,
 
Mijn naam is Noëlle Brugman.
Bij Agilitas geef ik gladiatortraining, bodymix en pilates. De sfeer bij Agilitas is bijzonder en uniek, super fijn om daar deel van uit te mogen maken.
 
Ik zal een korte omschrijving geven van de lessen die ik geef.
 
Pilates is gericht op kracht, lenigheid en stabiliteit. Alle oefeningen worden uitgevoerd met volle aandacht voor je ‘krachtcentrum’, het gebied onder je navel: buik, rug- en bekkenbodemspieren. Ademhaling is erg belangrijk. Tijdens de oefeningen word je gestimuleerd je te concentreren, terwijl je de spierketens van je lichaam traint. Zo verbetert je bewustzijn, coördinatie en lichaamshouding.
Tijdens de les kunnen mensen met verschillende niveaus gewoon samen trainen ieder op zijn of haar moeilijkheidsgraad en tempo.
 
Gladiatorworkout is een trendy, korte en dynamische training. Ik maak gebruik van oefeningen die behalve de verschillende energiesystemen ook het algemeen functioneren van de deelnemers verbeteren. De trainingen zijn vakkundig ontworpen met als doel het lichaam de juiste prikkels en overload te geven om resultaat te behalen bij vetverbranding, hormonale respons, afterburn, cardiovasculaire progressie en spieruithoudingsvermogen.


Bodymix is een combinatie van aerobics, callanetics en bodyshape. Door de dynamische warming-up en het daaropvolgende cardio gedeelte zorgt deze training voor conditie, vetverbranding en uithoudingsvermogen. Door de combinatie van spier verstevigende en cardiovasculaire oefeningen is dit een fullbody training met een grote funfactor.


Kom gerust eens een les meedoen en beleef de kracht van sport.

 

PROFITEER MAXIMAAL VOOR EEN MINIMAAL BEDRAG!

 

De eerste les bij Agilitas is altijd gratis en vrijblijvend!

  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now