top of page

Groepslessen

Agilitas biedt onderstaande groepslessen aan:

 

Bodymix

Bodymix is een les op muziek waarbij een mix van alle oefeningen wordt aangeboden. Cardio, krachttraining, spierversterkende- en strech oefeningen. Bij Bodymix ontdek je spieren waar je het bestaan niet van wist! Haalbaar voor iedereen.

Yogalates

Yogalates kun je omschrijven als een dynamische les waarin elementen uit de Yoga en Pilates komen. De aandacht gaat hierbij uit naar kracht en flexibiliteit, maar ook aan ademhaling en ontspanning wordt gewerkt. Dit alles op de flow van mooie passende muziek. We hebben ook een apart Yoga uur.

 

Zumba

Zumba is een swingende les waarbij je ongemerkt veel calorieën verbrand. We leren choreo's aan die vaker terugkomen. Deze les is voor elke leeftijd toegankelijk! Kom snel een keer meedoen op dinsdag om 19.30 uur. De eerste les is altijd gratis! 
 
Pilates

Pilates is gericht op kracht, lenigheid en stabiliteit. Alle oefeningen worden uitgevoerd met volle aandacht voor je ‘krachtcentrum’, het gebied onder je navel: buik, rug- en bekkenbodemspieren. Ademhaling is erg belangrijk. Tijdens de oefeningen word je gestimuleerd je te concentreren, terwijl je de spierketens van je lichaam traint. Zo verbetert je bewustzijn, coördinatie en lichaamshouding.
Tijdens de les kunnen mensen met verschillende niveaus gewoon samen trainen ieder op zijn of haar moeilijkheidsgraad en tempo.

Kom gerust een keer een les proberen. De eerste les is altijd gratis!

P2022466.JPG
P2022283.JPG
bottom of page