Groepslessen

Agilitas biedt onderstaande groepslessen aan:

 

Bodymix

Bodymix is een les op muziek waarbij een mix van alle oefeningen wordt aangeboden. Cardio, krachttraining, spierversterkende- en strech oefeningen. Bij Bodymix ontdek je spieren waar je het bestaan niet van wist! Haalbaar voor iedereen.

Yogalates

Yogalates kun je omschrijven als een dynamische les waarin elementen uit de Yoga en Pilates komen. De aandacht gaat hierbij uit naar kracht en flexibiliteit, maar ook aan ademhaling en ontspanning wordt gewerkt. Dit alles op de flow van mooie passende muziek.

 

Zumba

Zumba is een swingende les waarbij je ongemerkt veel calorieën verbrand. We leren choreo's aan die vaker terugkomen. Deze les is voor elke leeftijd toegankelijk! Kom snel een keer meedoen op dinsdag om 20.00 uur. De eerste les is altijd gratis! 
 
Pilates

Pilates is gericht op kracht, lenigheid en stabiliteit. Alle oefeningen worden uitgevoerd met volle aandacht voor je ‘krachtcentrum’, het gebied onder je navel: buik, rug- en bekkenbodemspieren. Ademhaling is erg belangrijk. Tijdens de oefeningen word je gestimuleerd je te concentreren, terwijl je de spierketens van je lichaam traint. Zo verbetert je bewustzijn, coördinatie en lichaamshouding.
Tijdens de les kunnen mensen met verschillende niveaus gewoon samen trainen ieder op zijn of haar moeilijkheidsgraad en tempo.
 

Gladiatorworkout
Gladiatorworkout is een trendy, korte en dynamische training. Ik maak gebruik van oefeningen die behalve de verschillende energiesystemen ook het algemeen functioneren van de deelnemers verbeteren. De trainingen zijn vakkundig ontworpen met als doel het lichaam de juiste prikkels en overload te geven om resultaat te behalen bij vetverbranding, hormonale respons, afterburn, cardiovasculaire progressie en spieruithoudingsvermogen.

Powerwalk

Tijdens een uur powerwalk  lopen we lekker in de buitenlucht en doen onderweg wat spier verstevigende oefeningen . Afhankelijk van het doel dat je wil bereiken gaan we aan de slag met een gezellige les.
Door een krachtige armbeweging en een sterke afzet met de voet zijn veel spieren tegelijkertijd actief. De hartslag komt hierdoor op een niveau dat nodig is om conditioneel beter te worden. De ademhaling wordt dieper, de bloedsomloop wordt aangezet en de zuurstoftoevoer vergroot. Het calorieverbruik kan hierdoor oplopen tot wel 500 calorieën per uur. Deze sportieve training van 60 minuten is een simpele manier om meer te bewegen, af te slanken en gezond te blijven.

Kom gerust een keer een les proberen. De eerste les is altijd gratis!

P2022466.JPG
P2022283.JPG