Acties bij Agilitas

Tank & schenk Wijnands

Sinds 1979 is het BP tankstation van Wijnand’s een begrip in Bunschoten-Spakenburg en omgeving. Kwaliteit én lokale betrokkenheid kenmerken al die jaren al ons tankstation en Carwash. Als onze gasten kiezen voor Tank en Schenk, schenken wij één cent per getankte liter. Onze gasten schenken dit bedrag vervolgens aan een goed doel of vereniging van hun keuze. Wij en onze medewerkers zijn bijzonder enthousiast over Tank en Schenk en ook alle verenigingen die we gesproken hebben zijn zeer enthousiast! Samen met de verenigingen en hun leden gaan we hier een enorm succes van maken! Daarvan ben ik overtuigd! Want als lokaal station in een kleine gemeenschap doe je dingen vóór elkaar, mét elkaar! Wijnand’s Auto Service.

Tank dus bij Wijnand's en schenk aan Agilitas! Voor elke getankte liter ontvangen wij 1 cent.

Rabobank actie

Rabobank Randmeren is fan van Agilitas! Ben jij ook fan? Open dan nu een rekening bij de Rabobank  en scoor toffe voordelen voor jou én voor Agilitas!

Bij het openen van een spaar of betaalrekening bij de Rabobank scoor je zelf een tof cadeautje en.... Agilitas ontvangt 25 euro extra sponsorgeld vanuit de Rabobank voor jouw geopende rekening. Dubbel voordeel dus!

Agilitas wil het opgehaalde extra sponsorgeld gaan gebruiken voor:
- Een eindshow en videoclips dansgroepen.
- Airtrack accessoires voor turnen.
- Een valplatform voor trampoline.

Help jij Agilitas mee met sparen? 

De spelregels

  • De actie is geldig voor kinderen tot en met 17 jaar

  • De actie geldt bij het openen van een nieuwe betaal of spaarrekening bij Rabobank Randmeren

  • De voorwaarden van de Rabo JongerenRekening, Rabo RegenboogRekening en Rabo InternetSparen zijn van toepassing

  • Belangrijk! Stuur zodra je de rekening hebt geopend een e-mail naar communicatie.randmeren@rabobank.nl met jouw bankrekeningnummer. Je ontvangt een bevestiging van Rabobank Randmeren. Met de bevestiging kan je jouw cadeautje ophalen bij Agilitas.

http://www.rabo.nl/randmeren/agilitas