De Grote Clubactie
 

De Grote Clubactie is gestart. Agilitas doet ook mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Samen zullen we gaan sparen voor het vernieuwen van onze kantine!

Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van 
€ 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

Wat is de bedoeling? 
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Wij werken met: 
Verkoopboekje: Met het verkoopboekje ga je langs bij familie, vrienden en buurtbewoners. De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging’. De koper kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn voordeur plakken.
Superlot: Met een Superlot worden 50 loten in één keer verkocht. Het heeft een verkoopwaarde van € 150,- waarvan 80% naar de club gaat. Kopers kunnen Superloten via eenmalige machtiging of contant kopen. Betaalt de koper per eenmalige machtiging, dan incasseert de Grote Clubactie € 150,- bij de koper en staan de 50 lotnummers op het bankafschrift. Betaalt de koper contant betalen, dan stuurt de Grote Clubactie 50 contante loten naar het adres van de koper. Ieder verkocht Superlot geeft kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000,-!

Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie 2019 start op zaterdag 14 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop.  

Aan wie mag je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn! 

Verkoopboekje aanvragen en inleveren
Wil je ook loten verkopen voor Agilitas?! Haal vanaf vandaag je verkoopboekje bij clubcoach Richelle! Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij onze clubcoach of je coach bij Agilitas. 

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten.
Jouw inzet is goud waard!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now